Find det bedst udstyr til Padel tennis

Padel tennis er en sport, der ligner tennis, men har nogle vigtige forskelle.
Først og fremmest er padelbolden mindre sprød end en tennisbold. Dette gør at bolden bremser ned, når den spretter fra væggene. Padelnet er også anderledes end i tennis. I henhold til reglerne for de to sportsgrene, skal et tennisnet være 0,914 meter højt i midten, mens det i padel skal være 0,88 meter højt i midten.

En anden forskel er banen. Padelbanen er 20 x 10 meter og kan være både indendørs og udendørs. Væggene består af glas og trådhegn, og de omgiver næsten hele banen, bortset fra indgangene og over banen. Underlaget på padelbanen består normalt af kunstgræs, med et meget tyndt lag af sand dækker.

Padel er en sport, der er let at komme i gang med og appellerer derfor til en bred gruppe af udøvere (unge, ældre, uøvede og handicappede). Padel kan beskrives som 50% af det bedste fra andre ketcher – og batsportsgrene og 50% sjov, adrenalin, makkerskab og hyggeligt samvær.

På grund af dens lette tilgængelighed og brede appel, er padel blevet en populær sport i Danmark, og flere og flere folk begynder at spille det. Det er en sport, der kan spilles af alle aldre og niveauer og kan være en god måde at holde sig i form og have det sjovt samtidig. Er du på udkig efter nyt udstyr til Padel tennis kan du finde det hos padelfreakz.dk

Skriv en kommentar